Blokerede på facebook

Se de personer, du har blokeret på Facebook

Se de personer, du har blokeret på Facebook | Hjælp til Facebook

Tryk på Bloker nær profilens navn, og tryk derefter på Bloker for at bekræfte. Læs mere om, hvad der sker, når du blokerer en profil på Facebook.

Du kan gennemgå, hvem du har blokeret på Facebook, i dine indstillinger.

Fjern blokering af nogen på Facebook | Hjælp til Facebook

Du kan fjerne blokeringen af en person, som du tidligere har blokeret på Facebook, i dine blokeringsindstillinger.

Indhold, du kan se fra en blokeret profil | Hjælp til Facebook

Når du blokerer en profil, forhindrer du mange interaktioner med vedkommende på Facebook. Dog kan du stadig komme til at se indhold, som vedkommende har …

Ja. Du kan stadig komme til at se indhold, som vedkommende har delt på Facebook.

Sådan blokerer eller fjerner du nogen som ven – Facebook

Sådan blokerer eller fjerner du nogen som ven | Hjælp til Facebook

Sådan blokerer du en persons profil på Facebook.

Sådan blokerer du en persons profil på Facebook

Sådan blokerer du en persons profil på Facebook | Hjælp til Facebook

Skift til den profil, du vil bruge. … Tryk på øverst til højre på Facebook. … Rul ned, og tryk på Indstillinger og privatindstillinger og derefter på …

Du kan blokere en person på Facebook via dine blokeringsindstillinger.

Hvad sker der, når jeg blokerer beskeder fra en profil, mens …

Hvad sker der, når jeg blokerer beskeder fra en profil, mens jeg bruger Facebook? | Hjælp til Facebook

Chatte med dig på din Messenger-app eller Facebook-chatten. Du vil ikke modtage beskeder eller opkald fra profilen, du har blokeret.

Når du blokerer beskeder fra nogen, kan vedkommende ikke længere kontakte dig i Messenger.

Blokeret fra at kunne dele på Facebook

Blokeret fra at kunne dele på Facebook | Hjælp til Facebook

Læs mere om, hvorfor midlertidige blokeringer fra deling af opslag på Facebook opstår.

Fjern blokering af en andens profil på Messenger – Facebook

Fjern blokering af en andens profil på Messenger | Hjælp til Messenger

Hvis du har blokeret beskeder fra nogens profil, kan du fjerne blokeringen af vedkommende senere.

Bloker eller fjern blokering af en Facebook-side

Bloker eller fjern blokering af en Facebook-side | Hjælp til Facebook

Hvordan fjerner jeg blokeringen af beskeder fra en profil på Facebook? Jeg er blokeret fra at bruge en …

Du kan blokere en Facebook-side, der generer dig.

Sådan finder du af, om nogen har blokeret dig på Facebook

Sådan finder du af, om nogen har blokeret dig på Facebook | Magasinet M!

26. feb. 2018 — 1) Hvis du mistænker en kammerat for at have blokeret dig, så kan du søge på personens navn i søgefeltet. Hvis deres navn ikke dukker op i det …

Hvis du altså stadig bruger Facebook..

Keywords: blokerede på facebook