Fortegnelse synonym

Synonym for Fortegnelse – Synonymbog.com

Vi fandt 112 løsningsforslag for ordet FORTEGNELSE som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til FORTEGNELSE.

FORTEGNELSE – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

1. (skriftlig, alfabetisk) ordnet liste eller oversigt over en række forholdsvis ensartede enheder. Se også register indeks katalog.

fortegnelse — Den Danske Ordbog – Ordnet

fortegnelse: liste, indeks, kartotek, oversigt, resumé, bordereau, katalog, rulle, register, matrikel, inventarliste, nøgle, breviarium …

fortegnelse — sproget.dk

Synonymer af Fortegnelse som Kundekartotek, Strafferegistret, Kalender, Lagerliste, Folkeregister, Menu, Kartotek, Lovkatalog, Generalieblad, …

Fortegnelse Synonym

Fortegnelse Synonym – Dansk Synonymer

7 bokstaver · innhold · katalog · mantall · melding · oppgave · oversyn · referat · regesta …

Synonymer af Fortegnelse som Kundekartotek, Strafferegistret, Kalender, Lagerliste, Folkeregister, Menu, Kartotek, Lovkatalog, Generalieblad, Kirkebog og mange andre …

Synonym til FORTEGNELSE i kryssord – Kryssordbok

Synonym til FORTEGNELSE i kryssord – Kryssordbok | Gratiskryssord.no

Liste over synonymer til det ord FORTEGNELSE og 39 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Behov for synonymer til FORTEGNELSE for å løse et kryssord? Fortegnelse har 167 treff. Vi har også synonym til disposisjon, kart og skjema.

Synonymer for FORTEGNELSE – Krydsord

Synonymer for FORTEGNELSE

Fx en billedfortegnelse, en personalbibliografi, en opusfortegnelse eller en fortegnelse over keramisk brugskunst. Jf. forfatterskab. Synonym:.

Liste over synonymer til det ord FORTEGNELSE og 48 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Ordbogsopslag – Informationsordbogen – vis begreb

Informationsordbogen – vis begreb

Synonym til fortegnelse. Se alle synonymene vi har til fortegnelse i ordboka. Filtrer søkeresultatet for å få et mer nøyaktig treff. Eksempel: Synon*** …

Synonym til FORTEGNELSE – Synonymer.no

Hva er synonym til FORTEGNELSE? Søk og finn løsningen i ordboka.

Keywords: fortegnelse synonym