Kælk biltema

Kælke og slæder | Masser af vinterlegetøj – Biltema.dk

Skal du ud i sneen og lege? Så finder du et stort udvalg af kælke og slæder hos Biltema. Vi har alt fra numsekælke til kælke med rat>>

Ratkælk med bremse – Biltema.dk

Sort kælk med robust ramme, rat med godt greb samt fodbremse og træksnor.

Ratkælk med bremse

Slæde – Biltema.dk

Må kun bruges på snedækket jord uden forhindringer og stejle skråninger.

Se dig for på bakken! Når sneen kommer, er der ikke noget sjovere end at kaste sig ned ad kælkebakken med topfart. Hvis du er heldig, er du hurtigere end dine venner. Denne slæde er af grundmodel med et enkelt og stilrent design og trækkes let op ad bakken med en snor. Fås i flere farver. ADVARSEL!  Må kun bruges på snedækket jord uden forhindringer og stejle skråninger. Hastigheden kan blive høj. Skal bruges under opsyn af en voksen for at reducere risikoen for skader. Brug godkendt hjelm. Ikke egnet til børn under 3 år. Lang snor. Risiko for kvælning.

Bobslæde med fodbremse – Biltema.dk

Den er nem at styre og har en fodbremse, der giver fuld kontrol over farten.

Bobslæde med fodbremse

Babyslæde – Biltema.dk

Med denne stabile babyslæde kan du tage de mindste med på eventyr i sneen.

Med denne stabile babyslæde kan du tage de mindste med på eventyr i sneen. En varmende sæde- og en ryghynde giver barnet god komfort, samtidig med at bæltet og væltesikringen på siderne garanterer sikker kørsel. Slæden trækkes let med en snor. ADVARSEL! Babyslæden må ikke bruges på bakker. Al kørsel og transport skal foregå på plan jord.

Numsekælk – Biltema.dk

ADVARSEL! Må kun bruges på snedækket jord uden forhindringer og stejle …

Numsekælk

Numsekælk – Biltema.dk

Til leg på snedækkede bakker. Farve: blå/rød/grøn/sort/rosa. Mål: 51 x 33 x 3 cm …

Numsekælk

Slædemadras til sne – Biltema.dk

Se dig for på bakken! Når sneen kommer, er der ikke noget sjovere end at …

Se dig for på bakken! Når sneen kommer, er der ikke noget sjovere end at kaste sig ned ad kælkebakken med topfart. Med en snow slider kører du rigtig godt. Slædemadrassen er let at trække op ad bakken med en snor. Du styrer også madrassen med snoren. Slædemadrassen er også velegnet til brug som kælk og til at trække børn på ved gåture i sneen. Den er også varm at sidde på ved grillen. Fås i flere farver. ADVARSEL!  Må kun bruges på snedækket jord uden forhindringer og stejle skråninger. Hastigheden kan blive høj. Skal bruges under opsyn af en voksen for at reducere risikoen for skader. Brug godkendt hjelm. Ikke egnet til børn under 3 år. Lang snor. Risiko for kvælning.

Numsekælk – Biltema.dk

Numsekælk ; Beskyttelsesbetræk til sneslynge 11 – 13 hp. 14-474 ; Beskyttelsesbetræk til sneslynge 4 – 7 hp. 14-473 ; Snekæder, 2 stk. 17-366.

Numsekælk

Keywords: kælk biltema, biltema kælk, slæde biltema, babykælk biltema