Kanya thansen

Scorer job i ikonisk TV2-program – Ekstra Bladet

Scorer job i ikonisk TV2-program – Ekstra Bladet

20. nov. 2019 — På dansk tv er det nok thansen-reklamerne, som har kørt de sidste fire år, og ‘Kurt, en ukendt helt’ på Ramasjang, siger Kanya til HER&NU.

Mikkel Kryger får selskab af Kanya Natasja Rørbech, når den nye sæson af ‘Lykkehjulet’ ruller over skærmen

T Hansen Reklamefilm – Solsenge – YouTube

AFSLØRING: Her er den nye værtinde på ‘Lykkehjulet’ – Her & Nu

20. nov. 2019 — Når ‘Lykkehjulet’ i januar vender tilbage med en ny sæson efter 18 års pause, får Mikkel Kryger selskab i studiet af Kanya Natasja Rørbech.

AFSLØRING: Her er den nye værtinde på ‘Lykkehjulet’

Kanya Natasja Rørbech er på Facebook. Bliv medlem af Facebook, og få kontakt med Kanya Natasja Rørbech og andre, du måske kender. Facebook giver folk…

Kanya Natasja Rørbech – Facebook

Kanya Natasja Rørbech efter Lykkehjulet-exit: Derfor har jeg ikke set de nye programmer | BILLED-BLADET

4. okt. 2022 — Sammen med Mikkel Kryger har Kanya Natasja Rørbech de seneste år været vært på “Lykkehjulet”, men hun er ikke en del af den nye og …

Sammen med Mikkel Kryger har Kanya Natasja Rørbech de seneste år været vært på “Lykkehjulet”, men hun er ikke en del af den nye og moderniserede version af quiz-programmet.

Kanya Natasja Rørbech efter Lykkehjulet-exit: Derfor har jeg …

PressReader.com – Digital Newspaper & Magazine Subscriptions

28. nov. 2019 — Kanya Rørbech er med egne ord noget af en ordnørd. … er du nok en af dem, der ser tv-reklamer, for eksempel dem fra thansen.

Digital newsstand featuring 7000+ of the world’s most popular newspapers & magazines. Enjoy unlimited reading on up to 5 devices with 7-day free trial.

Bidt af bogstaver – PressReader

Nakamoto – Mærker – thansen.dk

Nakamoto udbyder et omfattende udvalg af autoreservedele især inden for styringstøj; herunder bærearme og bøsinger. Nakamoto giver dig et pålideligt produkt med …

Autodele og udstyr til din bil. Køb campingudstyr, cykel eller reservedele til scooter, motorcykel og meget mere.

Nakamoto – Mærker – thansen.dk

Hun bliver ‘Lykkehjulets’ nye Kategorina

20. nov. 2019 — Det bliver 43-årige Kanya Natasja Rørbech, der kalder sit nye job for en drøm … På dansk tv er det nok thansen-reklamerne, som har kørt de …

Det er 18 år siden, den sidste sæson af seersuccesen ‘Lykkehjulet’ blev sendt, men når det bliver januar, kan vi glæde os til mere. Her er det som bekendt Mikkel Kryger, der er styrer showet som vært, og nu er hans partner, bogstav-venderen kendt som ‘Kategorina’ også fundet.

Hun bliver ‘Lykkehjulets’ nye Kategorina – TV guide

Udgivelse Uge 2 2020 – 7 TV-Dage

“Lykkehjulet” er tilbage med Mikkel Kryger og Kanya Natasja Rørbech som værter. … 43-årige Kanya Rørbech genkendes måske fra T. Hansen-reklamerne.

Køb 7 TV-Dage, Uge 2 2020 i vores bladkiosk, eller få abonnement på de digitale magasin, og læs det når som helst, hvor som helst.

Keywords: kanya thansen, kanya rørbech thansen