Lappegrej til bildæk biltema

Lappesæt, dæk – Biltema.dk

Dæktilbehør. Mange af os skifter dæk to gange per år. Find dit dæktilbehør som værktøj til dækskift, dækpleje og opbevaring af sommer/vinterdæk.

Komplet reparationssæt med alt det, du behøver for selv at reparere en punktering undervejs eller i garagen. Det hele er pakket i en lille, praktisk taske. Passer kun til slangeløse dæk.  Indeholder Dæktætning – 5 stk. Kuldioxidpatroner 16 g – 3 stk. Regulator – 1 stk. Adapter til cykeldæk – 1 stk. Lim – 1 stk. Kniv – 1 stk. Isolator – 1 stk. Værktøj – 2 stk. Instruktion For at fylde et bildæk helt (beregnet på 16″ dæk) 2,5 kg kræves der 7 x 16 g. De tre medfølgende patroner er nok til at give nok luft i dækket til at komme til nærmeste servicemulighed.

Dækfix – Biltema.dk

Vi har et bredt udvalg af tilbehør til dine motorcykeldæk, der blandt andet tæller lappesæt og lappespray. Køb og afhent i dag.

Dækfix

Dæktilbehør og reservedele – Biltema.dk

Dæktilbehør og reservedele – Biltema.dk

15. jan. 2018 — Nye regler skal sikre, at dine dæk bliver lappet korrekt, så der ikke efterfølgende er fare for, at det eksploderer.

Dæktilbehør – find værktøj til dækskift, dækpleje og opbevaring af sommer/vinterdæk | Alt i dæktilbehør til markedets bedste priser >>

Reparationslapp, 5 stk. – Biltema.dk

Selvklæbende reparationslapper af nylon til midlertidig reparation af tøj, telt eller rygsæk og andet udstyr. 3 stk. runde Ø 35 mm samt 2 stk. rektangulære, 55 x 40 mm.

Dæktilbehør til motorcykeldæk – Køb til MC her – Biltema.dk

Vi har et bredt udvalg af tilbehør til dine motorcykeldæk, der blandt andet tæller lappesæt og lappespray. Køb og afhent i dag.

Dæk rep. kit/lappe sæt til slangeløs dæk – Thansen

Dæk rep. kit/lappe sæt til slangeløs dæk – Dækjern og reparationssæt – thansen.dk

Køb Dæk rep. kit/lappe sæt til slangeløs dæk : Dækjern og reparationssæt hos thansen.dk

Reparationskit til bildæk – Jem & Fix

Reparationskit til bildæk | jem & fix

Reparationskit til punkterede bildæk. Bruges kun til nødreparationer. Indeholder 1 spiralnøgle, 1 hagenøgle, 5 tætningspropper og 1 lim. Køb her hos jem & fix.

I denne video, viser jeg hvordan du skal lappe dit dæk korrekt …

Ny regel: Sådan skal dit dæk lappes | FDM

Nye regler skal sikre, at dine dæk bliver lappet korrekt, så der ikke efterfølgende er fare for, at det eksploderer. Det betyder, at det ikke længere er lovligt at lappe et dæk ved at skyde en såkaldt prop i.

Keywords: lappegrej til bildæk biltema