Vær opmærksom på dette, når der findes firmabil

Hvis du skal finde nye firmabiler til dine medarbejdere, er det noget, der kan være en smule svært. Der er mange ting, man skal have med i sine overvejelser, for at kunne vælge den rette type af bil til firmabil. Læs videre her for at høre om, hvad du skal være opmærksom på, når der skal findes firmabil. 

 

Beskatning af firmabil 

Når du skal finde nye firmabiler til din virksomhed og dine medarbejdere, er det vigtigt, at du sætter dig godt ind i forskellige regler. På den måde er du nemlig sikker på, at du har helt styr på processen. En af de ting, du skal være opmærksom på, er beskatning af firmabil. 

 

Beskatningen af fri firmabil er nemlig noget, der har ændret sig, og som gradvist vil fortsætte med at ændre sig frem til 2025. Læs derfor godt op på dette, så du ved præcis, hvad det indebærer. Lær mere om beskatning af firmabil her.

 

Vælg den rette firmabil 

Noget andet du skal være opmærksom på, er selvfølgelig at vælge den rette type af bil, når der skal findes firmabil. Overvej altså derfor, hvilken type af bil, der er brug for, som vil være mest brugbar i hverdagen. 

 

På den måde vil du nemlig være sikker på, at de nye firmabiler er nogen, som medarbejderne blive glade for, og som vil egne sig godt til virksomhedens hverdag. Dette er altså ting du skal være opmærksom på, når der skal findes firmabil.